Ανδρικά και γυναικεία αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο

Τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια για άνδρες και γυναίκες

Papoutsia-gia-treximoΌλα τα αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο έχουν σχεδιαστεί φυσικά για να βοηθούν αυτόν ή αυτήν που τα φοράει κατά την διάρκεια της άσκησης. Οι τρεις βασικές διαφορές που έχουν τα αθλητικά παπούτσια μεταξύ τους είναι η σχεδίαση, η ικανότητά τους στην απορρόφηση των κραδασμών και φυσικά στην τιμή. Ένα όμως χαρακτηριστικό που συχνά και λβεβαίως λανθασμένα δεν λαμβάνεται υπόψην είναι η ικανότητα που έχουν τα αθλητικά παπούτσια στο να προλαβαίνουν πιθανούς τραυματισμούς.

Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι τρέχουν και αθλούνται όλο τον χρόνο υπάρχουν μερικές περίοδοι που ευνοούν το τρέξιμο, κυρίως λόγω των καιρικών συνθηκών, και τότε είναι που όσοι αθλούνται επιλέγουν και αγοράζουν αθλητικα παπουτσια για τρεξιμο. Ας δούμε τα 4 κορυφαία αθλητικά παπούτσια σύμφωνα με τις πωλήσεις που έγινααν τον τελευταίο καιρό.

Ανδρικά αθλητικά παπούτσια

1. Asics Gel Nimbus 14-Men
Πολλοί άνθρωποι που αγόρασαν το συγκεκριμένο μοντέλο έχουν ήδη δώσει τις καλύτερες κριτικές και δεν είναι λίγοι αυοί που πιστεύουν ότι πρόκειται ίσως για τα καλύτερα ανδρικά αθλητικά παπούτσια όλων των εποχών. Κομψό, όμορφο και ελαφρύ παρέχει σε αυτόν που το φοράει σταθερή απορρόφηση των κραδασμών και εξαιρετική σταθερότητα κάτι το οποίο σίγουρα προλαμβάνει αρκετούς κινδύνους τραυματισμού.

2. Brooks Men’s Adrenaline GTS 12
Αυτή είναι η δωδέκατη version των παπουτσιών που συνεχίζουν να γίνονται όλο και καλύτερα σε όλους τους τομείς. Οι άνθρωποι επιλέγουν το συγκεκριμένο παπούτσι κυρίως για το πως “κάθεται” μέσα το πόδι αλλά και για τον εξαιρετικό εξαερισμό που παρέχει. Καινούρια και βελτιωμένα πλαινά παρέχουν εξαιρετική προστασία. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως κάποιο θα τα προτιμούσαν μαλακότερα για να έχουν καλύτερη απορρόφηση.

Γυναικεία αθλητικά παπούτσια

1. Nike Air Max +
Τι να πεί κανείς για τα πιο γνωστά αθλητικά παπούτσια των τελευταίων ετών. Οι γυναίκες που τα έχουν προτιμήσει σίγουρα ψηφίζουν πως είναι ότι καλύτερο και πιο άντο έχουν φορέσει ποτέ. Η αέρινη αίσθηση που χαρίζει και η καταπληκτική σχεδίαση για κάποιες είναι αρκετά για να συμβιβαστούν με την ελαφρώς τσιμπημένη τιμή τους.

4. Addidas Adistar Ride 4W
Ακόμη ένα ζευγάρι γυναικεία αθλητικά παπούτσια που δεν υστερεί σε τίποτα. Είναι ανθεκτικά και η τεχνολογία που διαθέτουν σας βοηθάει να προσαρμόζεται το παπούτσι στο έδαφος και να κάνει το τρέξιμο όσο πιο άνετο γίνεται. Το μειονέκτημα είναι η σχεδίαση μιας και μιλάμε για γυναικεία παπούτσια.

Οι άνθρωποι και όσοι τους αρέσει να αθλούνται αυτά ψήφισαν ως τα κουρυφαία αθλητικά του χρόνου που διανύουμε. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα αντέξουν στον χρόνο ως οι καλύτερες επιλογές.
Καλό τρέξιμο!

Source: www.divanet.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website