Καθημερινά χτενίσματα

Το να φτιάχνετε το οτιδήποτε στα μαλλιά σας ενώ τρέχετε κάθε πρωί να προλάβετε δέκα διαφορετικά πράγματα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο. Έτσι το να βρείτε ένα εύκολο χτένισμα είναι ζωτικής σημασίας, όπως δείχνουν και οι διάσημες φίλες μας.

χτενισματαΚοντό με μύτες

Αν έχετε κοντά μαλλιά τότε το να προσθέσετε μερικές φάνκυ μύτες, είναι ένας εύκολος τρόπος να δώσετε στον εαυτό σας εύκολα διαχειρίσιμα μαλλιά σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό το look που χρησιμοποιεί η Halle Berry χρειάζεται μόλις 10 λεπτά και λίγο τζελ ή κερί για να πετύχετε τέλεια αποτελέσματα.

Φυσικά ίσια μαλλιά

Αν τα μαλλιά σας είναι από το φυσικό τους ίσια όπως της Εβελίνας Παπούλια πρωταγωνίστριας του Μπρουσκο στον Αντ1 τότε αν τους δώσετε λάμψη με ένα θρεπτικό σαμπουάν και κοντίσιονερ είναι ότι καλύτερο. Περάστε με μία χτένα μαλακά όλο το μήκος των μαλλιών και αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν μόνα τους. Τα ίσια μαλλιά είναι ωραία με χωρίστρα στη μέση, και αν έχετε φράντζα και ένα σεβαστό μήκος τότε ένα στυλ όπως αυτό της Jennifer Love Hewitt είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό.

Φυσικά σγουρά μαλλιά

Αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά, τότε ένα στυλ σαν της Rachel Di pillo, είναι εύκολο να γίνει. Μπορείτε να δώσετε όγκο και υφή στα μαλλιά. Για καλύτερα αποτελέσματα λουστείτε με σαμπουάν σχεδιασμένο για μπούκλες και μετά περάστε τα μαλλιά με μους για σγουρά μαλλιά, που θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τα μαλλιά και να αποτρέψετε το φριζάρισμα. Μετά από αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να βγείτε από το σπίτι, αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν με τον αέρα.

Κότσος

Όταν βιάζεστε όλες έχετε κάνει ένα γρήγορο κότσο ώστε να πάτε στη δουλειά σας όσο γρηγορότερα μπορείτε. Αυτό δεν είναι κακό ούτε κατακριτέο. Μπορείτε όμως να κάνετε ένα τέτοιο στυλ και να έχει και μια ιδέα από καλό styling πάνω του.Όπως βλέπουμε και από τη Rihanna, μπορείτε να τραβήξετε μερικά μαλλιά στα πλάι, ή να αφήσετε κομμάτια μαλλιών να πέφτουν ελεύθερα στη μπροστά μεριά του κεφαλιού σας. Ακόμα μπορείτε να κρεπάρετε τα πίσω μαλλιά για λίγο όγκο.

Μισά πάνω μισά κάτω

Ένας άλλος εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε δομημένα όμορφα μαλλιά σε φρεσκολουσμένη τρίχα είναι απλά να πιάσετε τα μισά πίσω μαλλιά σας ψηλά και τα άλλα μισά μπροστά να τα αφήσετε να πέσουν ελεύθερα. Το ατημέλητο look είναι το κλειδί για αυτό στο χτένισμα, οπότε μην κάνετε άδικο κόπο για να το φτιάξετε τέλεια. Πιάστε τα μαλλιά πίσω, και πηγαίνετε στη δουλειά σας αφήνοντας τα, είτε είναι ίσια είτε σγουρά, όπως της Alyson Michalka, να στεγνώσουν στον αέρα για να ολοκληρωθεί το look.