Δώστε όγκο στα μαλλιά σας με απλό ταλκ

Δώστε-όγκο-στα-μαλλιά-σας-με-απλό-ταλκΑν τα μαλλιά σας δεν μπορούν να σταθούν εύκολα σε κάποιο style που κάνετε, ή αν είναι άτονα από φυσικού τους, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος που μπορείτε να τα βοηθήσετε. Απλά προσθέστε ταλκ για να μειώσετε τα έλαια που υπάρχουν στο τριχωτό της κεφαλής σας και να δώσετε εντυπωσιακό όγκο. Το ταλκ είναι φθηνό και το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε στο ντουλάπι του μπάνιου σας, αλλά να έχετε στο νου σας ότι δεν πρέπει να το παρακάνετε, εκτός αν επιθυμείτε να ασπρίσετε τα μαλλιά σας πριν την ώρα τους.

  1. Ξεκινήστε με στεγνά, άλουστα μαλλιά. Τα φρεσκολουσμένα μαλλιά ούτως ή άλλως δεν έχουν περισσευούμενα έλαια που προκαλούν προβλήματα.
  2. Βάλτε λιγότερο από ένα τέταρτο της κούπας ταλκ σε ένα μικρό μπολ. Πάρτε στα χέρια σας ταλκ και περάστε το στα σημεία που ξεκινούν τα μαλλιά σας. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στις ρίζες των μαλλιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα βουρτσάκι makeup για να εφαρμόσετε το ταλκ ευκολότερα στις ρίζες.
  3. Προχωρήστε σε ένα άλλο σημείο των μαλλιών σας, με απόσταση περίπου 5 εκατοστά από το προηγούμενο που περάσατε. Βάλτε εκ νέου ταλκ και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να καλύψετε όλα τα σημεία που θέλετε να δώσετε όγκο.
  4. Δουλέψτε το ταλκ στα μαλλιά σας όπως θα κάνατε με το σαμπουάν όταν λουζόσασταν, και στο τέλος γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα και επαναλάβετε τις ίδιες κινήσεις για να πάει το ταλκ σε όλα τα επιθυμητά σημεία.
  5. Ξαναγυρίστε το κεφάλι σας κανονικά και με μια μαλακή βούρτσα πάρτε οποιαδήποτε περισσευούμενη ποσότητα ταλκ από τις άκρες σας.

Τι θα χρειαστείτε:

  1. Απαλό πινέλο makeup
  2. Χτένα
  3. Βούρτσα

Συμβουλές

Το ταλκ είναι ένα αξιοπρεπές μέτρο για να αντιμετωπίσετε τις σκούρες ρίζες που εμφανίζονται σιγά-σιγά στα μαλλιά σας.
Με το να λούζετε λιγότερες φορές την εβδομάδα τα μαλλιά σας και να χρησιμοποιείτε ταλκ όταν είναι άτονα και χωρίς όγκο, μπορείτε να αποφύγετε το styling που χρειάζεται θερμοκρασία και να κάνετε λιγότερη ζημιά στα μαλλιά σας.

trιxa.gr